Informatie-avond Salomon-Het Kollumer Oproer voor alle amateurs en vrijwilligers

KOLLUM – Lijkt het je geweldig om mee te werken aan het spektakel Salomon-Het Kollumer Oproer komende zomer? Zie je jezelf al figureren in de voorstelling? Meezingen met het koor? Helpen als parkeerwacht? Bouwen aan het decor? Mensen de weg wijzen? Of kostuums naaien?

We hebben straks ontzettend veel mensen nodig voor allerlei verschillende taken, die meer of minder tijd vragen. Dus voor bijna alle enthousiaste vrijwilligers zit er wel iets bij. Voor de amateur-artiesten geldt dat ze veel tijd kwijt zullen zijn aan het repeteren, en dat ze de gehele repetitieperiode en alle voorstellingen aanwezig moeten kunnen zijn. Dat vraagt behoorlijk veel…

Het werk aan decor en kostuums zal juist in de maanden voorafgaand aan de voorstellingen gedaan moeten worden. En de parkeerwachters, BHV-ers en gastvrouwen/heren zullen juist weer op de voorstellingsdagen zelf aan het werk zijn…

Over al deze zaken willen we alle vrijwilligers graag informeren op dinsdagavond 29 januari om 20.00 uur in de Maartenskerk, Voorstraat 39 in Kollum. Ook vertellen we dan meer over de audities voor de amateurs, de repetitieperiodes, de speeldata en de reserve speeldata. Ben je erbij? Dan heel graag even een mailtje naar info@kollumeroproer.nl met in de subject: ik kom 29 januari.

Mensen die zich nog niet als vrijwilliger hebben aangemeld via het formulier op de website, verzoeken we dit alsnog te doen. Zo hebben we straks van iedereen dezelfde informatie. Het formulier vind je hier: https://www.kollumeroproer.nl/organisatie/vrijwilligers/, en invullen is zo gebeurd. Alvast bedankt!

We hopen jullie de 29e allemaal te zien!