Word jij de kleine Salomon?

KOLLUM – Voor de spektakelvoorstelling Salomon, het Kollumer Oproer, in juli dit jaar, zijn we op zoek naar een kleine Salomon. Syb van der Ploeg speelt in het stuk de rol van de volwassen Salomon, maar we zoeken nog kandidaten voor de jonge Salomon. Omdat het theaterstuk meerdere avonden achter elkaar wordt opgevoerd, zoeken we eigenlijk vier jongens die de rol van Salomon in zijn jonge jaren kunnen spelen. Per avond een andere kleine Salomon.

Je komt in aanmerking als je een spontane jongen bent tussen de 10 en 14 jaar, goed kunt zingen, een beetje kunt toneelspelen, en tijd hebt om te oefenen. Omdat het een belangrijke rol is in een stuk met allerlei professionals houden we wel een auditie. Vooraf hebben we voor iedereen die zich opgeeft een spannende Meet & Greet met Syb! Waar en wanneer dit gebeurt, wordt later bekend gemaakt.

Kortom: kun je zingen en heb je lef? Geef je op door het formulier in te vullen op https://www.kollumeroproer.nl/organisatie/vrijwilligers/. Bij het veld ‘Eigen talent’ vul je in: ‘kleine Salomon’. Het wordt sowieso leuk en spannend voor iedereen die zich opgeeft.